Autor Subiect: Emisiunea de dimineaţă  (Citit de 7355 ori)

Tora

• Full Member
  • Mesaje postate: 273
    • Vezi Profilul
Re: Emisiunea de dimineaţă
« Răspuns #135 : Decembrie 28, 2011, 11:20:53 am »
Rusine Antena 1 !!!! Azi 28-12-2011 De la ora 10 la 10-45 a fost o emisiune INREGISTRATA ca sa stea Mirela Vai de ea Bou reanu acasa ! S-a dat un material de dinainte de  a-si da mana Adrian cu Diana ! De ce ? Ce rost mai avea ? Pentru rating ? Iar  de la ora 14 se va da un material tot  inregistrat cu venirea psihologului in casa ! Chiar va bateti joc de noi ??? Iar se pastreaza secret totul ptr. Finala ???  Nu aveti subiecte ptr. ca acesti concurenti sunt cei mai slabi si mai limitati intelectual concurenti de cand e emisiunea aceasta, iar moderatoarea e sub orice critica !!! Rusine Antena 1 si rusine asa zisei  moderatoare !!!!
Tora

Tora

• Full Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #136 : Decembrie 30, 2011, 10:23:39 am »
De 4 zile Emisiunile sunt inregistrate si nu sunt in direct ptr. ca Mirela pregateste Revelionul cu cantaciosiii ei de populara ! De ce sa o mai intereseze emisiunea asta ? Se poate taia la montaj orice si se poate denatura sensul discutiilor in functie de cum vrea Antena 1 !!! Oricum aici se bate apa in piua degeaba. Emisiunea e deja compromisa si concurentii la fel ! Rusine Antena 1 !!!!!!!!!
Tora

Mireasa pentru Fiul Meu Forum

« Răspuns #136 : Decembrie 30, 2011, 10:23:39 am »

Tora

• Full Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #137 : Ianuarie 05, 2012, 11:36:12 am »
Iar discutii despre cumparaturi !!!!! Fiecare are 150 de lei pe saptamana ? Enorm fata de cat au saracii Romaniei. Rusine. De aia s-au ingrasat asa . In alte editii erau pedepsiti si li se taia din portia de tigari daca aveau abateri. Acum nici nu se pomeneste de asa ceva, desi au fost scene tare urate si manifestari incredibile de lipsa de bun simt. Nu baga in casa alti concurenti ptr. ca Antena 1 face economie ! Avea vreodata ITB-ista Maria 150 de lei pe saptamana sa isi cumpere ea ce vrea ? Niciodata, iar acum nu ii mai ajunge nici suma asta ! Rusine ! Iar Catalin cu mutra aia pocita isi tuguie mereu buzele , se preface si are apucaturi chipurile de copil mic dar jigneste pe cine apuca ! O mutra de ratoi urat cu pretentii de lebadoi !
Tora

Tora

• Full Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #138 : Ianuarie 13, 2012, 11:50:05 am »
Vazand aceasta emisiune te incarci cu energii negative si ramai cu un gust amar ! Tot spun  ca nu ma mai uit, dar tot sper ca o sa vad ceva mai bun ! Dar ,nu ! Se vrea circ, scandal, si mitocanie in plina zi. Asa ca sa vada toata lumea ce rating mare are Antena 1 prin modele de proasta crestere. Nu stiu CNA-ul de ce nu da sanctiuni pentru limbajsi comportament , nu stiu de ce acea Comisie de disciplina a emisiunii nu reactioneaza, nu stiu de ce ...... Sunt pre multe intrebari fara raspuns si noi degeaba scriem aici consumand timp, computer si internet, ca nu cred ca citeste cineva. Dovada e ca in fiecare zi se incepe pe o tema si se sfarseste in scandal facut pe teme vechi de care ne-am plictisit deja, unii concurenti nedeschizand gura editii intregi . RUSINE ANTENA 1 si RUSINE ASA ZISEI MODERATOARE  care tace, tace, tace, lasandu-i sa se jigneasca si sa ne jigneasca !
Tora

Tora

• Full Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #139 : Februarie 01, 2012, 12:10:08 pm »
DUPA EMISIUNEA DE IERI 31-01-2012 ASTEPTAM CU TOTII O LAMURIRE ! RUSINE ANTENA 1 SI MODERATOAREI ! RUSINE SA VA FIE  ! CITITI CE SCRIEM NOI PE FACEBOOK ?  VREM POVESTEA CALENDARULUI SI A SERVETELULUI !
NU NE MAI AMAGITI CU ACEST OM ADUS VADIT DE DVS. !  ACEST DUMITRU, CARE A VENIT DOAR CA SA FACA CEARTA.
RUSINE,RUSINE RUSINE !
CUM ESTE POSIBIL SA ADUCETI IN ACEASTA EMISIUNE NISTE CARICATURI DE OAMENI CARE II RIDICA PE UNII IN SLAVI SI PE ALTII II CALCA IN PICIOARE ???
RUSINE ANTENA 1....DACA ERATI CORECTI I-ATI FI SPUS OMULUI...DA,TE ADUCEM IN EMISIUNE,DAR NU JIGNESTI PE NIMENI,ITI SUSTII PREFERATII,DAR SA NU VORBESTI URAT DE ALTII  !!!
RUSINE ANTENA1 SI RUSINE MODERATOAREI CARE SE FACE CA NU STIE CE E IMPORTANT ATUNCI CAND E CAZUL SA SE DISCUTE.
DISCUTATI AZI 1-02-2012 LA ORA 14 POVESTEA CALENDARULUI SI A CUPLURILOR NOU FACUTE !
NU NE INTERESEAZA D-L DUMITRU ADUS DE DVS. DOAR CA O DIVERSIUNE ! NU VA BATETI JOC DE TELESPECTATORI. PUTIN RESPECT FATA DE EI !!!
Tora