Adrian, oare ce cauti tu in acest show matrimonial?... Abstract este fatpul ca te aflii intr-un show matrimonial, iar tu faci Show senzational, nu ar trebui sa te aflii in aceasta emisiune, noi telespectatorii ne-am plictisit de tine si de mama ta, plecati acasa... Esti considerat de multa lume ca fiind bebelusul casei, iar asta nu e un lucru bun din perspectiva psihologilor(ca si in cazul meu si al lui Catalin). esti o persoana de un caracter total coleric. poate tu nu stii ce inseamna acest termen... iti dau explicatia uite acum:Colericul este energic, nelinistit, impetuos, irascibil, uneori impulsiv si isi risipeste energia. El este inegal in manifestari. Starile afective se succed cu rapiditate. Oscileaza intre entuziasm si deceptie, care tendinta de exagerare in tot ceea ce face. Este o persoana foarte expresiva,usor „de citit”, gandurile si emotiile i se succed cu repeziciune. Oroare esti tu si cu mama ta pentru toti cei din casa Mireasa pentru fiul meu. plecati acasa. multumesc anticipat!