Doamne' cat minte leshinata asta:)))
Bai,cap sec,du-te de te plimba ca nu ai talent la mintit:))
Deja mi-e mila de tn si de viitorul tau,auzi la ea nu a putut sa ajunga ca n-au lasat-o de la munca=)))=))))))
Buhahahahahahhaaahhahahhahahahahahhaahhahhaahahahaha...te crede cine e prost si incult ca alinutzu:)))
Sa-ti spun ceva:)))esti prea pocita ca sa intri in casa=))))))chiar de te-ai fi dus luni ,cu toate ca duminica a fost finala:))))
Eram sigura ca o sa apari azi cu mesaje:)))ca te-a ros invidia sa nu comentezi,eu stiam ca tu minti de rupi si in casa nu o sa intri,dar deh,numai butii ca alinutzu cred asta care habar nu au cu ce se mananca viata:)))
Eu macar nu intram in casa pentru baieti d'aia care nu sunt in stare sa isi caute o gagica afara,intra in casa cu mamica de mana
))
Hai,ataca-te in continuare,sa nu plangi prea mult ca n-ai intrat in casa,da?
))
P.S...dk vrei iti fac cunostinta cu un 1-2 baieti leshinati ca tn daca ai nevoie sa te mariti:))))
Avertizare către utilizatorul cu username-ul "Angelina":
Întrucât ai depăşit cu mult limita bunului simţ, ai adus jigniri altor utilizatori ai forumului şi ai folosit un limbaj neadecvat, cu părere de rău anunţăm că nu vei mai avea acces asupra contului tău pe acest forum timp de 15 zile.
Aceasta este prima avertizare şi, sperăm, ultima, întrucât următoarea avertizare va avea ca urmare blocarea accesului tău pe forum.
Dacă te simţi nedreptăţită şi ţi se pare că hotărârea luată nu este corectă, eşti liberă să ne contactezi folosind următoarea adresă de e-mail :
contact@forum.npmblog.com.
Mihai Ionuţ,
administrator
forum.npmblog.com.